ZCentral workstations (2024)

EEN GECENTRALISEERD SYSTEEM
OM VRIJ TE KUNNEN WERKEN.

Een complete hardware- en softwareoplossing voor werknemers op afstand.

Download de laatste software:

DOWNLOADEN

ZCentral 4R-rack workstation:

MEER INFO

Wil je ook thuis toegang tot grafisch intensieve applicaties? Maak verbinding met je kantoor-pc via het met een Emmy bekroonde HP ZCentral Remote Boost, vertrouwd door de beste experts in media en entertainment. Gratis proefperiode van 60 dagen7.

EEN VOLLEDIGE HARDWARE- EN SOFTWARE-OPLOSSING
VOOR MEDEWERKERS OP AFSTAND

1. RACKED Z WORKSTATIONS

Lever de kracht en prestaties die nodig zijn voor intensieveworkflows. Ze kunnenin een rack worden gemonteerd voor co-locatie naast je data storageensnelle toegang tot projectbestanden.

MEER INFO

2. HP ZCENTRAL REMOTE BOOST-SOFTWARE

Biedt gebruikers toegang tot de kracht van Z Workstations vanaf een endpointdevice naar keuze, met ondersteuning voor Windows, Linux® en macOS. Het is heel simpel: download de ZCentral Remote Boost-software op het workstation en het endpointdevice.3

HP ZCENTRAL CONNECT IT-BEHEERSOFTWARE

Hiermee kan de IT-beheerder ZCentral Remote Boost-verbindingen beheren en bewaken. En met de plannerfunctie kunnen IT-beheerders hun gebruikers toestaan ​​om tijd in te plannen of aan te vragen.2

DOWNLOADEN

4. ENDPOINTDEVICES

Profiteer van prestaties op workstationniveau op je laptop of tablet na installatie van ZCentral Remote Boost-ontvangersoftware en verbinding met een racked Z Workstation.3

PROFITEER VAN DE EENVOUD

ZCENTRAL VERSUS GEVIRTUALISEERDE SERVERS

In tegenstelling tot een gevirtualiseerde server biedt onze oplossing directe en onverdeelde toegang op workstationniveau zonder bijkomend onderhoud enextra kosten5.

MEER INFO

ZCENTRAL VS CLOUD

Cloud-gebaseerde oplossingen bieden niet de kostenstructuur die je nodig hebt voor hoofdgebruikers. Profiteer van voorspelbare prijzen zonder in te leveren op configureerbare prestaties.

MEER INFO

ZCENTRAL VERSUS ANDERE WORKSTATIONS

ZCentral is het enigeexterne single-source workstation ter wereld1. Je hoeft geen aanvullende externe hardware of software aan te schaffen⁵. ZCentral is een eenvoudige en allesomvattende oplossing.

MEER INFO

DE BESTE EN KRACHTIGSTE OPLOSSING

  • Z POWER. OVERAL.

    Met 1:1 toegang lijkt het voor je gebruikers alsof het workstation direct naast hen staat. HP ZCentral Remote Boost3 comprimeert en verstuurt pixels razendsnel.

  • BEHOUD DE VOLLEDIGE CONTROLE

    Beheer verbindingen tussen externe hoofdgebruikers en je gecentraliseerde hardware met HP ZCentral Connect.2 Wijs individuele apparaten toe, maak pools voor groepen om te delen, schakel planning in, beëindig inactieve sessies en bewaak de status van je hardware. Allemaal vanuit één interface.

  • BESCHERM JE GEGEVENS

    Bescherm je gegevens op de veiligste workstations ter wereld⁴. Pixels worden alleen gecodeerd verstuurd via het netwerk, dus je gevoelige informatie is altijd beschermd. Deze methode is 100% veilig.

  • BESPAAR

    Wij zijn de enige leverancier die een extern single-source workstation inclusief hardware en software biedt1.Deel pools met workstations zonder speciale virtualisatiesoftware te installeren.

VOOR EEN VOLLEDIGE OPLOSSING

Voor het eerst kun je Z-prestaties in een compact1U-formaat ervaren met HP ZCentral 4R, 's werelds krachtigste1U Rack Workstation.9Met deze kleine krachtpatser plaats je meerunits en meer vermogen in je datakast.

MEER INFO

NU KUNNEN JE HOOFDGEBRUIKERS
COMPLEXE PROJECTEN OVERAL AAN

INSTALLATIE MET ZCENTRAL REMOTE BOOST IS EENVOUDIG

BEHEER DE VERBINDINGEN VAN JE TEAM MET ZCENTRAL CONNECT

SOFTWARESUPPORT

Laatste softwareversie:20.2.4250.0


Support voor ZCentral Connect

Supportforum

VEREENVOUDIG APPARAATBEHEER

Kies voor HP Device as-a-Service10voor een eenvoudige manier om ZCentral-software en -hardware te implementeren bij gebruikers, zodat je de IT-kosten kunt verlagen en robuuste endpointbescherming kunt bieden.11Vertrouw op HP of een bevoegde channel partner voor de beveiliging van je apparaten.

  • 1. ONTDEKKEN EN ONTWERPEN

    Van consulting tot beoordeling en services voor het ontwerpen van oplossingen, laat ons je helpen de beste IT-beslissingen te nemen en IT-investeringen te doen.

  • 2. CONFIGUREREN

    Bespaar tijd en verhoog de productiviteit van je IT-organisatie wanneer HP apparaten volgens jouw specificaties op maat configureert.

  • 3. IMPLEMENTEREN

    Laat je gebruikers snel aan de slag gaan met de bezorg-, staging-, installatie- en apparaatsetupservice die ontworpen is om tijd, risico's en kosten te besparen.

  • 4. OPTIMALISEREN

    Vergroot de uptime van gebruikers met een snelle oplossing van apparaatproblemen, OS-migratie en via consultingservices om je pc-omgeving te optimaliseren.

  • 5. ONDERHOUDEN

    Kies uit vele verschillende wereldwijde services voor dekking, bescherming en ondersteuning om de uptime van gebruikers en de voorspelbaarheid van IT-kosten te verbeteren.

  • 6. HERSTELLEN EN VERLENGEN

    Bescherm je bedrijfsgegevens met onze veilige end-of-use-services en bereid je voor op een technologische vernieuwing die ecologische duurzaamheid ondersteunt.

EEN NIEUWE MANIER VAN CREATIEF SAMENWERKEN

HP ZCentral Remote Boost en NVIDIA Omniverse™

Werk je op afstand met meerdere mensen aan een softwareproject? Met NVIDIA Omniverse kun je gelijktijdig creatief zijn: jij rendert een 3D-design in Maya, terwijl een teamgenoot in After Effects bewerkt. En met ZCentral Remote Boost-technologie heb je nu de kracht van de Omniverse om overal op afstand samen te werken.

GEBOUWD VOOR JE WERK

GECENTRALISEERDE HARDWARE VOOR RACKINSTALLATIE

MEER INFO

ENDPOINTDEVICES

MEER INFO

KENMERKEN

VRIJHEID

Je gebruikers kunnen vanaf bijna elk endpointdevice verbinding maken met een workstation,3inclusief kleine apparaten voor gebruik op kantoor ofonderweg.

GEÏNTEGREERDE SOFTWARE

Dit externe single-source workstation bevat geïntegreerde software zodat je gebruikers met één klik verbinding kunnen maken en snel kunnen profiteren van alle voordelen van een extern workstation.

BEHEER OP AFSTAND

Met ZCentral Connect heb je volledig beheer over je gecentraliseerde hardware en kun je vanaf elke gewenste locatie ondersteunings- en onderhoudstaken uitvoeren6.

BESTURINGSSYSTEMEN

Onze software is compatibel met de meeste grote besturingssystemen voor desktops,waaronderWindows,macOS en Linux®.3 Dit biedt jou de ultieme flexibiliteit om verschillende gebruikers te ondersteunen.

Disclaimers
  1. Gebaseerd op workstation-OEM's die zowel de hardware als software voor gecentraliseerde grafische workstations ontwerpen, ontwikkelen en ondersteunen vanaf oktober 2019.
  2. Voor HP ZCentral Connect software is de aanschaf van een permanente zwevende licentie per gelijktijdige verbinding en de aankoop van 1 jaar ZCentral Connect-softwareondersteuning vereist, te downloaden op hp.com/ZCentral. Vereist HP ZCentral Remote Boost-software die kan worden gedownload op hp.com/ZCentralRemoteBoost, een Windows 10-, Windows Server 2016- of nieuwer besturingssysteem, Microsoft Active Directory en Intel Active Management-technologie voor bepaalde functies.
  3. HP ZCentral Remote Boost Sender is niet vooraf geïnstalleerd op Z Workstations, maar kan zonder de aanschaf van een licentie op alle Z desktop- en laptop-pc's gedownload en gebruikt worden. Bij verzending vanaf andere apparaten dan Z moet voor elke gelijktijdige uitvoerende versie een eeuwigdurende individuele licentie of een eeuwigdurende zwevende licentie en ZCentral Remote Boost Software Support worden aangeschaft. ZCentral Remote Boost Sender voor niet-Z-hardware vereist een licentie en Windows 10, RHEL/CentOS (7 of 8) of UBUNTU 18.04 of 20.04 LTS-besturingssystemen. macOS-besturingssysteem (10.14 of nieuwer) en ThinPro 7.2 worden alleen ondersteund aan de kant van de ontvanger. Netwerktoegang is vereist. De software kan worden gedownload ophp.com/ZCentralRemoteBoost.
  4. Gebaseerd op HP's unieke en uitgebreide beveiligingskenmerken waarvoor geen extra kosten in rekening worden gebracht voor verkopers van desktopworkstations vanaf januari 2017 op HP desktopworkstations met Intel®-processors van de 7e generatie en hoger.
  5. Geen aanvullende virtualisatiehardware of -software vereist (zoals VMWare, Citrix, GPU virtualization, Teradici of externe brokers). Vereist geen gespecialiseerd IT-beheer.
  6. Voor bepaalde functies van ZCentral Connect, zoals in- en uitschakelen van de devices op afstand, zijn Intel AMT en Microsoft Active Directory vereist.
  7. De gratis proefperiode van 60 dagen van HP ZCentral Remote Boost is beschikbaar voor niet-HP zendapparaten. Aan het einde van de gratis proefperiode zal de software niet meer functioneren. Om HP ZCentral Remote Boost te blijven gebruiken, is de aankoop van een permanente individuele licentie of een permanente zwevende licentie per versie die gelijktijdig wordt uitgevoerd en de aankoop van ZCentral Remote Boost Software Support vereist.ZCentral Remote Boost vereist een licentie en Windows 10, RHEL/CentOS (7 of 8) of UBUNTU 18.04 of 20.04 LTS-besturingssystemen. macOS-besturingssysteem (10.14 of nieuwer) en ThinPro 7.2 worden alleen ondersteund aan de kant van de ontvanger.Vereist netwerktoegang. De software kan worden gedownload ophp.com/ZCentralRemoteBoost.
  8. De gratis proefversie van 60 dagen op de HP ZCentral Connect Software is beschikbaar voor HP en niet-HP apparaten. Aan het einde van de gratis proefperiode zal de software niet meer functioneren. Om de HP ZCentral Connect Software te blijven gebruiken, is de aanschaf van een permanente zwevende licentie per gelijktijdige verbinding en de aanschaf van 1 jaar ZCentral Connect Software Support Service vereist, die kan worden gedownload ophp.com/ZCentral. Vereist HP ZCentral Remote Boost-software die kan worden gedownload ophp.com/ZCentralRemoteBoost, een Windows 10-, Windows Server 2016- of nieuwer besturingssysteem, Microsoft Active Directory en Intel Active Management-technologie voor bepaalde functies.
  9. Gebaseerd op een interne analyse van HP van 1U racked workstation-processor, graphics, geheugen en voeding vanaf juli 2020.
  10. HP DaaS en/of inbegrepen onderdelen variëren per land of per geautoriseerde HP DaaS-servicepartner. Neem contact op met je lokale HP vertegenwoordiger of geautoriseerde DaaS-partner voor specifieke informatie omtrent je locatie. Voor HP services gelden de van toepassing zijnde HP servicevoorwaarden, die bij aankoop aan de klant worden verstrekt of getoond. Mogelijk heeft de klant volgens de geldende lokale wetgeving nog andere rechten. De Algemene Voorwaarden van HP en de HP garantie op het HP product maken geen inbreuk op deze wettelijk vastgelegde rechten.
  11. HP DaaS omvat minimale hardware-, reparatie-, analyse- en financieringscomponenten en kan extra beeldschermen, accessoires en services omvatten. De minimumcomponenten zijn onderhevig aan wijzigingen.

De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.

GECENTRALISEERDE HARDWARE VOOR RACKINSTALLATIE

HP ZCentral 4R

Voor het eerst kun je Z-prestaties in een compact 1U-formaat ervaren. Met deze kleine krachtpatser heb je plaats voor meer units – en vermogen.

MEER INFO

KOOP NU

HP Z2 MINI

De HP Z2 Mini is het krachtigste mini-workstation voor installatie in een rack. Je bespaart ruimte en beschikt over voldoende processorkracht voor een groot aantal gebruikers.

MEER INFO

KOOP NU

HP Z4

Onze populairste desktop is veelzijdig en helpt je unieke workflow te versnellen.

MEER INFO

KOOP NU

HP Z6

Dit workstation beschikt over een upgrademogelijkheid en is bij uitstek geschikt voor zware taken zoals visualisaties en designprojecten.

MEER INFO

KOOP NU

HP Z8

Het krachtigste workstation ter wereld voor perfecte prestaties bij zware taken.

MEER INFO

KOOP NU

RACK-KITS

Installeer je Z-hardware in een rack en centraliseer je processorkracht en gegevensopslag voor een veilige oplossing.

ENDPOINTDEVICES

HP ZBOOKS

Krachtige laptops ontworpen voor mensen met een technisch of creatief beroep.

MEER INFO

HP PROBOOK LAPTOPS

Een betaalbare, lichtgewicht pc voor zakelijk gebruik.

HP ELITEBOOK LAPTOPS

Perfect voor gebruik onderweg met ingebouwde beveiligings- en beheervoorzieningen.

MEER INFO

HP MINI DESKTOPS

De mini-desktop is geschikt voor projecten die minder processorkracht vereisen. Als het nodig is, kunnen ze gemakkelijk een hoger vermogen aanspreken.

MEER INFO

HP Z2 MINI HP PRODESK MINI

HP THIN CLIENTS

Geef je werknemers een zeer veilig device dat weinig onderhoud behoeft.

HP Z SCHERMEN

Professionele schermen voor kleurperfectionisten die elke pixel perfect willen weergeven.

MEER INFO

HP DOCKS

Schakel eenvoudig tussen laptop en desktop, sluit twee 4K-schermen aan, laad je apparaten op of neem deel aan een conferencecall.

ZCENTRAL VERSUS GEVIRTUALISEERDE SERVERS

  • BEWEZEN PRESTATIES

    Servers verdelen de processorkracht over meerdere gebruikers. Onze oplossing biedt 1:1 toegang tot een workstation, zodat je gebruikers optimaal kunnen profiteren van de processorkracht van het device. Ook is onze oplossing geoptimaliseerd voor alle belangrijke softwareapps.

  • DE VOORDELIGSTE KEUZE

    Profiteer van betere prestaties tegen lagere kosten8. Je hebt geen extra virtualisatiehardware of -software nodig. Ook heb je geen gespecialiseerde IT nodig voor het beheren en onderhouden van je externe oplossing.

  • EENVOUDIG BEHEER

    Het beheren van een gevirtualiseerde server is een complexe taak omdat je bij eventuele problemen te maken hebt met meerdere externe leveranciers. Onze oplossing is eenvoudig te beheren omdat we een single-source leverancier zijn.

ZCENTRAL VERSUS WORKSTATIONS IN DE CLOUD

  • GEEN EXTRA KOSTEN. GEEN VERRASSINGEN.

    Het gebruik van de cloud betekent nog meer overheadkosten voor je bedrijf met lopende variabele betalingen die al snel hoger kunnen zijn dan onze eenmalige vaste kosten voor hardware.

  • VOORSPELBARE PRESTATIES

    Door locatie- en configuratiebeperkingen kunnen de prestaties in de cloud soms onvoorspelbaar zijn. Met ZCentral kun je je hardware overal plaatsen voor volledig beheer, betrouwbaarheid en snelle toegang.

  • BESCHERM JE GEGEVENS

    Als je je gegevens niet in de cloud wilt verwerken, is onze oplossing een veilig alternatief. Omdat via het netwerk alleen pixels worden verstuurd, blijft je informatie lokaal en veilig.

ZCENTRAL VERSUS ANDERE WORKSTATIONS

  • SINGLE-SOURCE LEVERANCIER

    Samenwerken met meerdere externe leveranciers kan een complex en tijdrovend proces zijn. Wij vereenvoudigen dit proces doordat we alle software en hardware voor je externe oplossing zelf ontwikkelen, leveren en ondersteunen.

  • DE VOORDELIGSTE KEUZE

    Geen apps van derden vereist. ZCentral Remote Boost is geïntegreerd in alle Z-apparaten3 en is compatibel met hardware van andere fabrikanten. Hierdoor heb je altijd toegang en volledig beheer.

  • BESCHERM JE GEGEVENS

    ZCentral is gebaseerd op de veiligste workstations ter wereld4. Je gebruikers kunnen nu op afstand werken zonder risico op beveiligingslekken. Bescherm je hardware van binnenuit.

ZCentral workstations (2024)

FAQs

Are HP Z workstations good? ›

In comparison, the HP Z Workstation is known for its solid performance delivered by extremely powerful processors, ample memory, and high-end graphic cards. Providing flexibility and freedom, ultimately this makes for an ideal workstation for both professionals and creatives.

What are the benefits of HP ZCentral? ›

IT can manage end user connections to pools of workstations with the all new HP ZCentral Connect**. The key advantages over servers, virtualization and the cloud are better performance, lower cost and simpler setup and maintenance; all from a single vendor.

What is a Z workstation? ›

HP Z Workstations

HP Z-Series workstations are designed for complex modeling, pre and post-production, architecture, engineering, geology, and finance applications that require stable and reliable performance for complex datasets. Tower Workstations. Rack Workstations.

How is the HP ZCentral solution changing? ›

HP Inc.'s late 2021 acquisition of Teradici has borne fruit with the creation of a product called HP Anyware that will replace HP's own ZCentral Remote Boost. Teradici's flagship cloud access software (CAS) allows users to remote into PCs hosted on-prem or in the cloud.

Why are HP workstations so expensive? ›

The number one contributor to their steep pricing comes from high-end internal components not found in standard portables. We're talking bleeding edge processors, discrete GPUs, advanced memory technology, cutting-edge storage solutions, and color-accurate premium displays.

Which workstation is better Dell or HP? ›

Dell Workstations typically feature high-resolution displays with accurate color reproduction, making them ideal for tasks such as graphic design and video editing. HP Workstations also offer high-resolution displays with accurate color reproduction, and some models feature touchscreens for added functionality.

What are the requirements for HP ZCentral? ›

ZCentral Remote Boost requires Windows, RHEL (7 or 8), UBUNTU 18.04 LTS, or HP ThinPro 7 operating systems. MacOS (10.13 or newer) operating system is only supported on the receiver side. Requires network access.

How do I use ZCentral? ›

To access a computer directly; Open HP ZCentral Remote Boost (Receiver). In the Connection window enter the address of the desired computer. Remote Boost will authorize your credentials and if successful you will be presented with the Windows login screen from where you log in as normal.

What is the difference between HP desktop and workstation? ›

The main difference between a workstation and a desktop lies in their intended use and performance capabilities. Workstations are optimized for demanding tasks and can manage complex calculations and simulations more efficiently.

How long do HP workstations last? ›

While the average desktop PC lasts between 2 to 3 years, through good maintenance, it could last from 5 to 8 years. But even under good maintenance, you'll want to consider upgrades as even the best desktop computer that's well maintained will show a lot of these signs.

What brand is the Z laptop? ›

HP Z is a series of professional workstation computers developed by Hewlett-Packard. The first-generation desktop products were announced in March 2009, replacing the HP 9000 xw series.

What is a workstation vs laptop? ›

A mobile workstation is designed for high-end professional use, such as three-dimensional (3D) design, video editing, and data analysis. It has more powerful processors, larger memory, and superior graphics. On the other hand, a laptop is typically geared towards general use, like browsing the web and word processing.

What is Z Central? ›

HP ZCENTRAL REMOTE BOOST SOFTWARE

Allows users to access Z workstation power from an end point device of choice, with support for Windows, Linux®, and macOS. Simply download ZCentral Remote Boost Software onto the workstation and end point device.

What is ZCentral remote boost? ›

With HP ZCentral Remote Boost, you can use a lower-powered desktop, notebook, or thin client to remotely connect to a powerful workstation and use your graphics-intensive workstation programs wherever you go.

What is HP ZCentral 4R? ›

HP ZCentral 4R (7A6S7PA) For the first time ever, get Z performance in a high-density 1U footprint. This slim powerhouse lets you pack more units—and power— into your data closet. Perfect for use with HP ZCentral—our single source remote workstation solution.

Are HP ZBooks any good? ›

Conclusions. HP's ZBook Studio G9 is a well built and configurable 16-inch mobile workstation, although venturing into the upper range of the many available options can get expensive. The audio subsystem and range of ports impress, but the 720p webcam is disappointing.

What is special about HP ZBook? ›

The HP ZBook workstations feature Nvidia Quadro and AMD FirePro ISV-certified graphics cards and Thunderbolt connectivity. Display options include a touch-sensitive screen on the ZBook 14 and an HP DreamColor IPS panel on the ZBook 17. Additionally, a 3200×1800 resolution option has been announced for the ZBook 15.

How long does HP ZBook last? ›

5. HP ZBook Studio G5 mobile workstation. The HP ZBook Studio G5 mobile workstation provides a competitive combination of features and battery life. With the base configuration, you can expect as much as 16 hours from a full charge, and with HP Fast Charge you can get back up to 50% in just 45 minutes.

Is HP ProBook or ZBook better? ›

ZBooks are the top-of-the-line choice when it comes to performance and durability — and yes, they still have the mobility and battery life that HP is known for. They come in standard laptop form factor and have more robust processing than previous models. No models are better for peace of mind than ZBooks.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Leonie Wyman

Last Updated:

Views: 5463

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Leonie Wyman

Birthday: 1993-07-01

Address: Suite 763 6272 Lang Bypass, New Xochitlport, VT 72704-3308

Phone: +22014484519944

Job: Banking Officer

Hobby: Sailing, Gaming, Basketball, Calligraphy, Mycology, Astronomy, Juggling

Introduction: My name is Rev. Leonie Wyman, I am a colorful, tasty, splendid, fair, witty, gorgeous, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.